Ett ungdomligt mode


Mode / fredag, juni 4th, 2021

Inledningsvis så kan man säga att modet är inte lika strikt som förr i tiden. Utan nu kan man i princip klä sig lite hur som helst. Tillika är ju modet indelat i sina kategorier men det finns ju ett ungdomligt mode som inte nödvändigtvis bara riktar sig till ungdomar utan mera till de som är ungdomliga av sig.

Hur ser din dag ut?

Därtill har det ju naturligtvis lite med vad du gör, går du fortfarande i skolan eller du kanske är närmare 30-40-50-60? Oftast väljer du ditt mode efter den livsstil du har och vad har du för behov av vissa kläder. Kanske sitter du och jobbar mycket på kontor eller har du ett utomhus jobb? Två viktiga ”modeinriktningar” men å andra sidan så utesluter den ena inte den andra. Det är ju känt de som jobbar på kontor vill ”klä ner sig” på fritiden med bekvämare kläder. Och de som har utomhus jobb vill ”klä upp sig” så det går inte riktigt att bunta ihop en kategori. Det flyter ut över gränserna.

Det är så lätt i dagens läge att hitta sin stil. Vad är trenderna på gatan? Medans du också kan ta en titt på nätet och se vad som gäller och hitta din stil eller till och med flera stilar.